Nike Current Air Air Current Stadium Stadium GreenSbd Nike H9YD2IWE

Teknisen infrastruktuurin piiriin kuuluvat liikenneverkot, energiahuollon verkostot, jätehuolto, vesihuolto sekä tietoliikenneverkot. Lisäksi infrastruktuuriin kuuluvat rakennukset, satamat, lentokentät sekä nykyiset sähköiset ohjelmistot ja palvelut ja näiden yhdessä muodostamat verkostot.

Redoute TrainersBlackNikeLa Prem Motion Lw Air Max NX8nPkwO0

Tämä varsin laaja teollisuuden ala vaikuttaa suoraan koko yhteiskunnan toimivuuteen. Yhden osa-alueen heikkous vaikuttaa koko muuhun ketjuun, joten alihankkijoilta sekä muilta toimijoilta edellytetääntäsmällisyyttä, tarkkuutta sekä modernia osaamista.

Lehtosen Konepaja konserniin kuuluva Siirtoruuvi Oy on rakennetun infrastruktuurin asiantuntija palvellen mm. jätevesilaitoksia.

RedEnd 90 Nike Qs Air Hyp 'independence Max Day' Sport ED2H9I

Ajankohtaista

Näytä kaikki
Redoute TrainersBlackNikeLa Prem Motion Lw Air Max NX8nPkwO0

Redoute TrainersBlackNikeLa Prem Motion Lw Air Max NX8nPkwO0
Bullet Max Qs Og 2017 97 Silver Air Nike rdstQh